Over ons

JEF is ontstaan door de bundeling van de kennis en kunde van Johan Snippe-Kiers en Frank Hazelhoff. De samenwerking en samenvoeging is de start van JEF geweest en heeft geresulteerd in de naam JEF (Johan En Frank).

De ‘mannen’ van JEF hebben vele jaren ervaring in risicomanagement, schade expertise, taxaties en consultancy. Door het bij elkaar brengen van de diverse disciplines en expertisegebieden zijn wij in staat om hoge kwaliteit te leveren op alle disciplines.

Wij zijn geen assurantietussenpersoon, wij bemiddelen niet in verzekeringen. “Wij staan naast de ondernemer” en helpen hem met het op orde maken van zijn risico’s en om te voldoen aan zijn (contractuele) verplichtingen. Ook werken wij graag samen met verzekeraars, assurantietussenpersonen, accountants, VvE beheerders en overige partijen.

Het team groeit en ontwikkeld stevig door. Wij zijn een team met specialisten in iedere discipline. Opstal taxateurs, inventaris taxateurs, veiligheidskundigen, risicobeheerders, inspecteurs en keuring coördinatoren/ keurmeesters.